» Начало » Начин на доставка
 

Начин на доставка


Доставката на всички стоки се извършва от куриерска фирма, СПИДИ / ЕКОНТ ЕКСПРЕС до адрес посочен от потребителя. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.  Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, пратката се връща в нашия офис и приемаме поръчката Ви за анулирана.
Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката. При плащане с банков превод или кредитна/дебитна карта срока на доставка започва да тече след потвърждение за превода. В телефонен разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за точния срок на доставка и как ще бъдат доставени Вашите покупки.

Разходите за доставка се поемат от потребителя като цената зависи от неговото местоположение, както и от срока за доставка по схемата на куриера. Цената за доставка можете да изчислите от тарифен калкулатор за куриерски пратки "ЕКОНТ Калкулатор".
Забележка:
- доставката по обявен час (± 30 мин.) – се извършва (от 10:30 ч. до 17:30 ч.). в деня за доставка. Тази услуга е валидна само за населените места с офиси на обслужващия куриер.
- доставката се извършва с куриер от 9.30 до 17.30 часа, Събота до 13.30 часа
- доставки не се извършват в Неделя и официални празници 
- за поръчки направени след 15.00 часа, срока за доставка започва да тече от следващия работен ден

 
 
 

Количка

0 стоки / 0 лв.

Последно обновяване на:

04 юни 24 11:53


Валутни курсове

  • BGN/ USD: 1.85
  • BGN/ EUR: 1.9558