» Начало » Услуги и сервиз
 

Услуги и сервиз

Сервиз Поддръжка

       

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
       
        Днес е немислимо да си представим живота без високите технологии. Сферите на приложението им стават все по-многобройни както за бизнеса така и за дома. Внедряването на тези технологии ни прави труда по-ефективен и ни дава много предимства. Нарастващата обвързаност с Информационните Технологии обаче налага професионален подход при избора, внедряването и поддръжката на IT решения. Това дава нови перспективи на бизнeса, прави го конкурентоспособен, гъвкъв и спомага развитието му.
     
      Аутсорсингът на информационното обслужване и поддръжка позволяват на компаниите да изнесат  цялостния процес на управление на IT във фирмата или само на отделни, точно определени дейности и услуги, които не са директно свързани с основния им бизнес. Практиката сочи, че използването на външни/чужди компетенции, свързани с информационното осигуряване може да има значителен положителен ефект за разеитие на компаниите.

      Фирма "АСК-НЕТ" ООД предлага професионални услуги и решения в сферата на Информационните Технологии както и продукти, съобразени със съвременните IT стандарти. Осигурява поддръжка на специфични бизнес задачи, като отнема от фокуса Ви технологиите и го връща обратно към развитието на Вашия бизнес.
   

          

 
 
 

Количка

0 стоки / 0 лв.

Последно обновяване на:

04 юни 24 11:53


Валутни курсове

  • BGN/ USD: 1.85
  • BGN/ EUR: 1.9558