» Начало » Как да купя
 

Как да купя

 • За да направите покупка е необходимо да сте регистриран потребител. Ако все още не сте, можете да се регистрирате чрез бутона “Регистрация” в клиентската област, а ако вече имате регистрация, влезте с Вашето име и парола.

 • Покупка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Стоките в магазина са групирани по видове и съдържат кратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка, описание и цена.

 • Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не e включeна цената за доставка.

 • Потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

 • Поръчването на определена стока става чрез:
  Избиране на продукт, изписване на желаната бройка в полето предвидено за количество и натискане на бутона "Добави". Тази операция води до промяна на текущото съдържание на количката. След всяко добавяне на стока текущото съдържание и натрупаната сума в количката се променят. То може да бъде видяно от дясната страна на страницата. Когато сте готови със заявената за закупуване стока, кликнете върху надписа "Количка" (до иконката изобразяваща количка) и вижте съдържанието. За да продължите напред трябва да изпратите заявка за избраната от Вас стока и да натиснете бутона "Купи". Ако до този момент не сте се регистрирали, ще бъдете поканени да го направите. В противен случай ще трябва да се откажете от поръчката си.  Ако вече сте се регистрирали, ще се отвори прозорец със съдържанието на количката и формуляр с Вашите данни. Може да направите промени, ако е необходимо. Отбележете начина на плащане и доставка, след това потвърдете поръчката като натиснете бутона “Поръчай”.
  При успешно изпращане, това ще бъде потвърдено със съобщение за приета поръчка. Ще Ви бъде изписан и номер, с помощта на който може да проследите статуса на поръчката си.
 
 
 

Количка

0 стоки / 0 лв.

Последно обновяване на:

04 юни 24 11:53


Валутни курсове

 • BGN/ USD: 1.85
 • BGN/ EUR: 1.9558